5x de mooiste badmode opties voor een stijlvolle zomer op Corfu

De zomer is weer begonnen en dat betekent voor veel dames lekker genieten aan het strand en leuke dingen doen. Corfu is een fantastische vakantiebestemming wanneer je heerlijk tot rust kan komen in de zon. Corfu staat bekend om haar mooie stranden en het heerlijke weer. In deze blog laten we je vijf prachtige badmode opties zien zodat jij er helemaal fancy bij loopt deze zomer!

Marie Jo Swim – Arubani

De Arubani collectie van Marie Jo Swim is een echt fashionstatement. De collectie is voorzien van een kleurrijke, funky jaren 80-print. Super leuk om te combineren met de bijpassende jumpsuit voor een volledige look. Ideaal als je even een lekker hapje gaat eten in een gezellig strandtentje.

Beachlife – Lavender

De mooie paarse lavendelkleur van de nieuwe Lavender collectie van het merk Beachlife is de perfecte kleur voor jouw zomer. De glinsterende stof geeft een super mooie sparkle in de zon. Combineer jouw favoriete top met een bijpassend bikinibroekje voor een complete look.

PrimaDonna Swim – Sahara

Liever iets neutralere swimwear? Dan is de Sahara collectie van PrimaDonna Swim voor jou. De collectie bestaat uit verschillende topjes en broekjes die je kunt mixen en matchen. Ook heeft de collectie twee modellen badpakken. Kortom, voor iedereen wat wils! Ook leuk: Naast fijne badmode heeft PrimaDonna ook trendy lingeriecollecties om te dragen onder jouw favoriete zomerjurkje!

Annadiva Swim – Seventies

De verfijnde kleurencombinatie van de Seventies collectie geeft jou een hippe en jonge uitstraling. De collectie van Annadiva Swim is voorzien van een speelse seventies print. Daarnaast is deze collectie zeer geschikt voor grotere cupmaten. De tops bieden namelijk veel steun en centreren de borsten mooi naar voren. Benieuwd naar de rest van de collecties van Annadiva? Bezoek eens de site en ontdek naast swimwear ook de prachtige lingerie van Annadiva.

Fantasie Badmode – Silhouette Island

Met de Silhouette Island collectie van Fantasie Badmode zit je altijd goed. De collectie heeft namelijk een speelse print die erg tijdloos is. De gouden details maken de collectie helemaal af. Liever iets meer bedekking? De collectie bevat ook een tankini top die naar wens omhoog of omlaag getrokken kan worden.

Voor welke stijlvolle badmodecollectie ga jij deze zomer? Welke collectie je ook shopt, het is het meest belangrijk dat jij jezelf comfortabel en mooi voelt in jouw badmode. Straal deze zomer, want iedere vrouw verdient het om zich mooi te voelen in haar lingerie en badmode!